Produse pentru arapide supermarket (1)

Adecvat pentru alimente

Adecvat pentru alimente

N2O de calitate alimentară este un oxid de dioxid de azot, care, după cum vă puteți imagina, este utilizat în industria alimentară și, prin urmare, are și calitatea corespunzătoare pentru aceasta. Această formă de oxid de dioxid de azot este purificată și are un grad de puritate de 99,7%. Oxidul de dioxid de azot (N2O) de calitate alimentară este utilizat, printre altele, în capsulele pentru frișcă. Acest gaz poate fi vândut în capsule pentru frișcă și introdus în sifonul pentru frișcă, sau prin intermediul cunoscutelor cartușe pentru frișcă. Oxidul de dioxid de azot (N2O) se poate amesteca bine cu substanțele grase care sunt adăugate în sifonul pentru frișcă pentru a produce o mousse, o cremă sau frișcă. Pe lângă acest avantaj, oxidul de dioxid de azot (N2O) în industria alimentară are și avantajul că posedă proprietăți antibacteriene. Astfel, frișca rămâne proaspătă în frigider timp de până la 10 zile.